USLUGE

Poštovani,
Drago nam je da smo u prilici predstaviti Vam našu firmu i pozvati Vas na saradnju.
Preduzeće „ TRANS – EXPRESS“ D.O.O. Novi Sad, bul. Slobodana Jovanovića 15/I, osnovano je 1994. god.,uspešno posluje i razvija se poslednjih 14 godina.
Sa 20 vrednih i predanih radnika, voznim parkom
od 10 malih vozila, 1 većim vozilom i tendencijom praćenja svih novina u saobraćaju , transportu, špediciji, carinjenju, informacionim tehnologijama i ostalom , trudimo se da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata i veoma smo ponosni na kvalitet, brzinu i efikasnost obavljenog posla.Komunikaciju razvijamo na svim nivoima. Zaposleni se aktivno služe engleskim, mađarskim, slovačkim jezikom. Pratimo razvoj komunikacionih tehnologija i trudimo se da idemo u korak sa inovacijama.
Osnovna delatnost firme je TRANSPORT, ŠPEDICIJA i SPOLJNA TRGOVINA.

U voznom parku firme posedujemo:

- 6 KOMBI + PRIKOLICA = 8 EWP, 8 – 14 m3, NOSIVOSTI max. 2.300 kg, VISINA PALETE max. 1,7 m

- 4 MALA KAMIONA = 15 EWP , 35 – 41 m3, NOSIVOSTI 2.700 – 3.000 kg

- 1 KAMION = 15 EWP, 34 m3, NOSIVOSTI 6.700 kg

Sva naša vozila imaju CMR osiguranje – 150.000 EUR-a, kod „ DDOR – Novi Sad", Transportno osiguranje robe vršimo na zahtev nalogodavca kod istog osiguravajućeg zavoda.

 

VOZILA SU NAM SVAKODNEVNO ANGAŽOVANA NA RELACIJAMA: HRVATSKA, SLOVENIJA, RUMUNIJA, AUSTRIJA, MAĐARSKA I NEMAČKA; PORED OVIH VOZIMO I NA RELACIJAMA: Slovačka, Češka, Poljska, Belgija, Holandija i ostale zemlje EU, KAO I Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju.

SRDAČAN POZDRAV